VIDARE TILL
 

npfparaply hemsida

NPF-AKADEMI

 

 psykiskhlsa

E-QUANTUM-U

   

 

Välkommen till MindMentor AB

Jag vill hälsa dig välkommen till MindMentor och dess verksamhet. Jag Georg Zsolnai är huvudansvarig för verksamheten och vill tillsammans med mina medarbetare vara en inspirationskälla för dig och ert företag. Vi är en oberoende utbildningssamordnare med en stark drivkraft att förnya och göra avtryck, strävar alltid efter högsta kvalité. Vi ser möjligheterna före problemen, vi skapar utbildningar som omvärlden vill ha, och som du har nytta av. 

Vår övertygelse är att man behöver utveckla sig själv för att kunna utveckla eller leda andra, därför vår utvecklingsarbete och utbildningar är mycket “själ och hjärta” och samtidigt en intellektuell utmaning på många plan. Det pedagogiska grunden är upplevelsebaserad inlärning, där teorierna omsätts i praktisk handling. Vi arbetar utifrån ett tvärvetenskapligt synsätt där människan betraktas ur ett helhetsperspektiv. I samtliga utbildningar varvas teori (30%) med praktik (70%). Utbildningarna ger dig tillgång till kraftfulla verktyg och förhållningssätt som hjälper dig både i ditt arbete och på det privata planet.

Vår verksamhetsområde är uppdelad i tre delar:

  1. MINDMENTOR AB (www.mindmentor.se), anordnar traditionella utbildningar/kurser och utbildningar samt utför konsultuppdrag för att skapa framgång för individer som för hela företaget. Företagets plattform bygger påföljande områden: Ledarskap, organisation- och grupputveckling, Kommunikation och feedback, Coachning och mentorskap.

  2. NPF-AKADEMI (www.npfakademi.se)

  3. EQU - EUROPEAN QUNATUM UNIVERSITY

Har du inte haft nöjet att jobba med oss tidigare? Tveka inte - vi håller vårt löfte, om du inte är nöjd får du pengarna tillbaka.

  samtal hemsida arbete hemisda familjekonstellation

COACHNING (ICF)

 SAMTALSSTÖD

ARBETSMARKNAD 

 F-KONSTELLATION

 

     
 

 

 

 

 

 

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

We have 245 guests and no members online